Wie zijn wij

 

Kinderopvang zou toegankelijk moeten zijn voor ieder kind, dat is mijn visie. Drukke kinderen, rustige kinderen, kinderen met een beperking, kinderen die meerdere talen spreken, kinderen die een allergie hebben en alle kinderen die ik nog niet genoemd heb. Mijn naam is Brenda en ik ben de directeur/eigenaar van Carpe Diem. Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee kinderen, een zoon van 25 jaar en een dochter van 20 jaar. Mijn zoon heeft een handicap en toen hij klein was zocht ik kinderopvang voor hem, maar helaas kon ik geen dagverblijf voor hem vinden. Vandaar dat ik een eigen kinderdagverblijf wilde oprichten, waar alle kinderen welkom zijn. Helaas had ik helemaal geen ervaring in de kinderopvang, geen diploma’s. Wel had ik een vriendin die in de kinderopvang werkte en die ik om advies kon vragen.

Op 1 april 2000 was het zover en opende ik Carpe Diem, met een aantal medewerksters die de juiste diploma’s hadden. Inmiddels zijn we 21 jaar verder en heb ik mijn diploma’s (SPW3, PW4, Praktijkopleider, Kinder-EHBO, BHV) behaald en vele cursussen gevolgd. Om mijn kennis nog verder uit te breiden heb ik drie jaar aan de PABO gestudeerd, de opleiding voor leerkracht basisonderwijs en ik heb anderhalf jaar in het basisonderwijs gewerkt; wij doen veel aan voor- en vroegschoolse educatie en dan wil ik ook alle kennis hebben om deze educatie op de best mogelijke manier in te zetten!

Ik werk samen met een aantal collega’s (Anouk, Anna, Nathalie, Sherin en Mozella) en stagiaires van verschillende opleidingen.

 

ggd

Inspectie Rapport

check Ontspannen en open sfeer
check Vaste beroepskrachten
check Beroepskracht-kind-ratio
check Uk & Puk
check Veiligheids- en Gezondheidsbeleid
check Vierogenprincipe
check Groepsgrootte
check Accommodatie en inrichting
check Verklaring omtrent gedrag